Skitt Fiske

Velkommen til Sportsfiske

Velkommen til denne bloggen som i sin helhet er dedikert til sportsfiske. Jeg kommer til å skrive en del om forskjellige former for fiske. Noen typer sportsfiske har jeg stor erfaring i, mens andre typer fiske er litt mer ukjent for meg. Jeg planlegger poster om fiskeutstyr, fisketurer, laksefiske, havfiske, fluefiske, isfiske og flere andre former for fiske. Dersom det er noe du ønsker jeg skal skrive en post om, kan du legge igjen en kommentar.

Selv om noen former for sportsfiske er sesongbegrenset, finnes det nesten alltid mulighet for en fisketur. På vinteren gir isfiske fine muligheter for sportsfiskeren, samtidig som store deler av kysten vår er isfri. Dersom været likevel tvinger deg innendørs, kan tiden brukes til å planlegge neste fiskeopplevelse. For meg er spenningen med selve fiske, samt friluftslivet og fantastiske naturopplevelser blant livets store goder. Fisking er en lidenskap som varer livet ut. Kjekt dersom du av og til tar deg tid til å kikke innom bloggen for å lese litt om sportsfiske. Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid positivt.


En populær plass for Sportsfiske.